Огляд готелю Hilton Hurghada Long Beach Resort

Hilton Hurghada Long Beach Resort, що належить до всесвітньо відомої мережі готелів Hilton, відкриває свої двері і веселій компанії друзів, і сім'ї з дітьми, яка шукає тихого відпочинку на березі Червоного моря. Він недарма вважається одним із найбільш популярних готелів серед туристів, які приїжджають відпочивати у Єгипет. Чому? Читайте в нашому огляді.



Знаходиться Hilton Hurghada Long Beach Resort на самому березі Червоного моря, в 15 км від аеропорту Хургади.

Головна особливість Hilton Hurghada Long Beach Resort – власний піщаний пляж протяжністю в 1100 метрів. Навіть назва готелю перекладається з англійської як «довгий пляж». Піщаний захід в море і помірна глибина робить цей готель привабливим для відпочинку з дітьми. Під час відливу можна поспостерігати за метушливими крабами: здається, це така дрібниця, але приємні враження вам гарантовані. 



Ще одна особливість Hilton Hurghada Long Beach Resort – розвинена інфраструктура. 6 великих відкритих басейнів (один з підігрівом), басейн із джакузі, фітнес-центр, салон краси, міні-гольф, тенісні корти і водні види спорту – за весь період відпочинку вам точно не доведеться сумувати. До речі, завдяки великій території готелю і багатій інфраструктурі завжди можна знайти тихий куточок для усамітнення. 

Окремо хочеться відмітити територію Hilton Hurghada Long Beach Resort, яку умовно можна поділити на дві частини: верхній ярус – двоповерхові бунгало, нижній – центральний корпус, басейни і пляж. Територія готелю дійсно дуже велика, але доглянута. Чудові пейзажі і краєвиди, квітучі галявини, екзотичні пальми – дивлячись на цю красу, навіть не віриться, що ви знаходитесь посеред пустелі. 



Hilton Hurghada Long Beach Resort запрошує своїх гостей відвідати 5 ресторанів, де можна насолодитися вишуканою інтернаціональною та місцевою кухнею. Головний ресторан Lotus працює по системі «Все включено», має чудовий інтер’єр, відкриту терасу, де щовечора ви зможете пригоститися стравами, приготованими на грилі. Італійський ресторан Al Dente пропонує сніданки і легкі обіди, а ввечері – страви середземноморської кухні. 

Якщо ви бажаєте відчути місцевий колорит і скоштувати єгипетські національні страви, ви можете відвідати тематичний ресторан Marhaba. Окрім смачних страв, ви гарантовано отримаєте незабутні враження від дивовижного краєвиду на Червоне море. 

А ще протягом дня ви зможете замовити безалкогольні і алкогольні напої, чай або каву, скоштувати тістечка або легкі закуски в одному із 12 барів, що працюють на території Hilton Hurghada Long Beach Resort. 



Hilton Hurghada Long Beach можна без перебільшення назвати одним із найпопулярніших готелів Єгипту. І важко сказати, що саме в ньому так приваблює туристів: приналежність до всесвітньо відомої мережі готелів Hilton, чи один із найбільших пляжів Хургади, а можливо, прекрасна мальовнича територія і багата інфраструктура? Одне ми можемо сказати точно – цей готель чудово підійде для відпочинку як великою молодіжною компанією, так і для спокійної сімейної відпустки.

Читайте також огляд готелю Club Salima HV-1.

0 коммент.: