Огляд готелю Club Salima HV-1

Величні гори з одного боку, безкрайнє Середземне море з іншого – все це про курортне містечко Бельдібі, в якому розташувався клубний готель Club Salima. І якщо ви шукаєте розмаїття прекрасних пейзажів, хочете відчути свіже гірське повітря з солонуватим морським присмаком на губах – вам потрібно саме сюди. Ми пропонуємо вам огляд чудового готелю Club Salima в Туреччині.



Клубний готель Club Salima відноситься до категорії HV1. Розташований він на самому березі Середземного моря в курортному містечку Бельдібі, що в 30 км від міжнародного аеропорту Анталії і в 13 км від міста Кемер.

Club Salima можна по праву назвати одним із наймальовничіших і озеленених готелів Туреччини. Гості готелю можуть насолоджуватися дивовижними краєвидами: горами, чудовою доглянутою територією і синіми водами Середземного моря. Особливістю Club Salima є унікальний ботанічний сад на території: екзотичні пальми, старезні і кремезні баобаби, гігантські кактуси, квітучі кущі гібіскуса і дерева з плодами апельсинів чи хурми. Вся ця казкова атмосфера допомагає відчути єднання з природою і відпочити не тільки тілом, а й душею.





Готель Club Salima – чудовий варіант як для молодіжного відпочинку, так і сімейної відпустки. Інфраструктура готелю продумана до кожної дрібниці, і гості будь-якого віку зможуть відпочити в ньому з комфортом. 

Для тих, хто хоче провести відпустку з користю для здоров’я, на території Club Salima працює фінтес-центр і SPA-салон, де можна насолодитися турецькою банею Хамам, зробити косметичні процедури чи зайнятися аеробікою. 

Для активного відпочинку також є всі необхідні умови: тенісні корти, столи для настільного тенісу, баскетбольні майданчики, поле для міні-футболу, аніматори щодня проводять турніри по дартсу.



Маленьким гостям готелю також не буде тут сумно, адже на території Club Salima є великий і сучасний дитячий майданчик, басейн, водні гірки і міні-клуб. У ресторані для юних гостей Club Salima пропонується збалансоване меню, а також відведений затишний куточок з іграшками, телевізором, дитячими столиками.


Готель розміщає своїх гостей в комфортабельних і сучасних номерах з телевізором, кондиціонером, феном і сейфом. До послуг гостей на території Club Salima є два великі відкриті басейни і один басейн з водним гірками, що працює за розкладом. Пляж готелю ділиться на дві зони: перша лінія безпосередню біля самого моря, а друга – на газоні. Шезлонги, матраци, рушники – всім цим туристи можуть користуватися безкоштовно. Пляж – гальковий, є понтон.

Готель Club Salima працює по системі «Все включено». В головному ресторані гостям пропонують скуштувати середземноморську і європейську кухні, також є окремий дієтичний стіл для тих, хто притримується принципів здорового харчування. На сніданок пропонують апельсиновий фреш (безкоштовно). На вході в ресторан є столик з набором одноразового посуду, на випадок, якщо гості захочуть взяти щось із їжі на виніс. На території Club Salima працюють три бари, де гості зможуть освіжитися напоями або підкріпитися легкими закусками, турецькою кавою та чаєм.

0 коммент.: