Кращі курорти сонячної Болгарії

Коли душа бажає відпочинку і подорожей, а тіло і розум відмовляються від багатогодинного перельоту, єдиним правильним рішенням здається відпустка на дачі. Не поспішайте впадати в гарячку, ми врятуємо ваш відпочинок, адже навіть близьке зарубіжжя, а не екзотичні країни можуть здивувати вас прекрасним сервісом, чудовими пляжами і мальовничою природою. І сьогодні ми розкажемо вам про Болгарію!



Болгарія – прекрасна альтернатива екзотиці чи «містам-музеям». Чому ми рекомендуємо саме її? Ця країна має свої суттєві переваги:
  • безпека для туристів; 
  • відсутність мовного бар’єру; 
  • схожа з українською місцева кухня;
  • помірний клімат (температура повітря +28⁰, води +24⁰С)
Дістатись до курорту ви зможете комфортабельним автобусом болгарської компанії «Борото», або літаком. Якщо ви оберете перший варіант, то дорога буде проходити через Румунію, а всього поїздка у вас триватиме від 19 до 24 годин. Авіапереліт – короткий, всього 1.5 години.

Ще один варіант – мандрівка власним авто (допоможемо в оформленні документів).

Курорти Болгарії 


Албена – для любителів спокійного тихого відпочинку. Тут є готелі, що працюють по системі «Все включено». Туристам сподобається мальовнича природа, прекрасні піщані пляжі і пологий вхід у море. Ідеальний варіант для сімейного відпочинку з маленькими дітьми.



Золоті Піски – підходить як для сімейного, так і для молодіжного відпочинку. На набережній розташовані бари, ресторани, на курорті є аквапарк. Пляжі з білим мілким піском, а вхід у море – пологий.



Святий Костянтин і Єлена – курорт з мальовничою природою, свіже повітря, навкруги соснові ліси. Підійде для оздоровлення і спокійного сімейного відпочинку.



Бяла – новий курорт з комфортабельними і сучасними готелями. Пляжна зона неширока, вхід у море піщаний. Підійде для молодіжного і сімейного спокійного відпочинку.



Обзор – чудовий курорт з великою готельною базою. Підійде для любителів гір – природа просто надзвичайна, свіже повітря, солоний бриз моря – все налаштовує на чудовий відпочинок.



Сонячний берег – універсальний курорт, підійде як для тихого сімейного відпочинку, так і для відпустки з дитиною, і навіть з веселою молодіжною компанією. Широкі піщані пляжі, модернові готелі поблизу самого моря, прекрасні краєвиди.



Несебр – музей під відкритим небом, 10 хвилин пішки від Сонячного берега.



Созополь – підійде тим, хто шукає тихого «лінивого» відпочинку. Паркова зона, піщані пляжі, невеликі, але гостинні готелі, смачнюча кухня – все для вашого комфортного перебування на курорті.



Дюни – тусовочний курорт Болгарії, де просто вирує нічне життя. Клубний комплекс для особливо вимогливих туристів, має всього 4 готелі, а інші варіанти розміщення – комфортабельні вілли.


Болгарія – візова країна. Вартість візи – 35 євро (діє півроку). З болгарською візою для вас «відкриті» Румунія, Хорватія, Чорногорія, Кіпр.

0 коммент.: