Огляд готелю Desert Rose Resort

«Троянда пустелі» - саме так з англійської перекладається назва готелю Desert Rose Resort. І дійсно, цей готель, ніби квітучий оазис посеред курортного міста Хургада, що в Єгипті, приваблює туристів своєю мальовничою територією, а також бездоганним сервісом, чудовою інфраструктурою і прекрасним пляжем. Якщо ви сумніваєтесь, чи їхати вам у цей готель, ознайомтесь з нашим оглядом Desert Rose Resort – і всі ваші сумніви розвіються! 


Всього десять хвилин у комфортабельному автобусі із аеропорту, і ви потрапляєте у справжню казку – розкішна територія готелю Desert Rose Resort вражає не тільки своїми масштабами (площа готелю 300 тис.кв.м), але й доглянутою і квітучою територією. Окрім кущів гібіскуса, зелених галявин і ліан, готель пишається насадженнями із екзотичних пальм і фінікових дерев.

Але навіть не це являється візитною карточкою «Троянди пустелі». Справжня гордість готелю – власний піщаний пляж протяжністю 1400 метрів і природна лагуна – ідеальний варіант для маленьких дітей. Поплескатися в теплій лагуні буде приємно і дорослим, а відпочивши, можна поплавати на «домашньому» рифі готелю і ще раз помилуватися багатством підводного життя Червоного моря. 


Ще одна родзинка Desert Rose Resort – басейн олімпійського розміру. Окрім нього, до послуг гостей ще два відкриті басейни (той, що ближче до пляжу, з підігрівом у зимовий період) і аквапарк. 

Номери готелю – просторі, світлі і комфортабельні, оснащені всім необхідним для вашого відпочинку і зручності, у ванній кімнаті надаються косметично-гігієнічні засоби, фен. 

Любителі активного відпочинку зможуть зайнятися віндсерфінгом або снорклингом, підтримати форму в тренажерному залі, чи пограти в волейбол з анімаційною командою. Також до послуг гостей на території готелю працює СПА-центр і дитячий клуб. 





Помилуватися надзвичайними краєвидами і насолодитися смачними стравами із морепродуктів ви зможете в ресторані II Delfino, що розташований на самому пляжі Desert Rose Resort. Італійська кухня в Єгипті? Чому б ні! Відвідайте ресторан Dolce Vita і скуштуйте єгипетський варіант пасти чи піци. А ось у ліванському кафе Fattoosh можна відчути себе справжнім героєм арабських казок – дуже атмосферне і затишне місце зі смачною кухнею. Головний ресторан Palm працює по системі «шведський стіл» і пропонує вам скоштувати страви інтернаціональної та місцевої кухні. 

На території Desert Rose Resort також працюють 9 барів, де ви зможете замовити алкогольні та безалкогольні напої, чай, каву. Ввечері ви можете насолодитися місцевим колоритом і спробувати східні напої та замовити кальян в барах Bella Vista и Ali Baba.




Туристичні оператори називають Desert Rose Resort одним із кращих готелів Хургади! Ми також погоджуємось із цим, адже в порівнянні з іншими готелями в цьому місті, гості Desert Rose Resort отримують більше за ті ж самі гроші. Але навіть не це головне. А головне – ваші незабутні враження від відпочинку, які вам гарантовані, якщо ви оберете Desert Rose Resort. 

Читайте також: 

0 коммент.: