Україна стала другою країною по кількості туристів у Єгипті

Влада Єгипту констатує: кількість українських туристів, які побували на курортах країни, продовжує зростати. Минулого року, наприклад, в Єгипті відпочило понад 425 тис. українців, приріст по Шарм-ель-Шейху і Хургаді склав відповідно 30% і 20%.


Це дозволило Україні вийти на друге місце за обсягами туристів, які відвідали Країну Пірамід. Такі цифри були названі в ході прес-конференції "Єгипет. Нові можливості", організованої урядом Єгипту, власниками найбільших готельних мереж і українським туроператором Join UP!

У нинішньому ж році в Єгипті очікується збільшення турпотоку - щонайменше до 595 тис. За рахунок чого буде такий приріст? Є думка, що за рахунок взятого країною курсу на підвищення привабливості відпочинку для туристів. Схоже, що нарікання з приводу сервісу у деяких готелях, що знизився в зв'язку зі скороченням кількості туристів з інших країн, взяті до відома: Central Bank of Egypt виділив на проведення реновації та відновлення готельної бази курортів безвідсотковий кредит у розмірі 250 млн. доларів.

Крім того, в літньому сезоні планується ще більше розширити географію чартерних рейсів: до традиційних рейсів у Хургаду і Шарм-ель-Шейх додасться ексклюзивний чартер в менш розкручений на українському ринку Ель-Аламейн, розташований на узбережжі Середземного моря. Ніхто не відміняв і сезонний фактор: Єгипет залишається наймасовішим цілорічним напрямком, яке до того ж зараз практично не має альтернатив за ціною.

0 коммент.: