Топ-5 курортів Домініканської Республіки

Можна безкінечно слухати розповіді про красу та екзотику Домініканської Республіки, а можна самим переконатися в цьому. Адже Домінікана – це просто дивовижне місце для відпочинку, де збуваються ваші мрії про рай на землі. Курорт радо зустрічає любителів екзотики і пригод, щирих романтиків та тих, хто шукає тихого усамітненого відпочинку. І сьогодні ми розповімо вам про 5 найкращих курортів сонячної Домінікани.

Пунта-Кана – найпопулярніший курорт

Пунта-Кана очолює рейтинг найбільш популярних курортів Домініканської Республіки за кількістю відпочиваючих. Саме в цьому місці Карибське море вливається в Атлантичний океан. Узбережжя курорту має протяжність більше ніж у 70 кілометрів. Пляжі з білосніжним піском, кокосові пальми і розкішні готелі – все це налаштовує на королівський відпочинок. 

Пунта-Кана розділена на дві зони густими мангровими лісами. В місті знаходиться найбільший аеропорт Домініканської Республіки. Привабливий курорт для туристів – великий вибір розваг, екскурсії та три ботанічних сади не залишать вас байдужими. 

Санто-Домінго – наймолодіжніший курорт

Столиця Домінікани знаходиться в південно-східній частині острова Гаїті. Санто-Домінго дивовижним чином поєднує в собі місцевий колорит і нестримний ритм сучасного життя. Просто ідеальний курорт для молодіжного відпочинку. Дискотеки, нічні клуби, бари і ресторани, кінотеатри – всього цього тут удосталь. А окрім нічних розваг, у столиці є, на що подивитися вдень. Місто дуже мальовниче, має багато цікавих історичних і культурних пам’яток. 

Пуерто-Плата – найромантичніший курорт

Це місце ніби створене для романтики і кохання. Неймовірна краса природи, розкішні пляжі, лазурне море і щебетання пташок – на закоханих чекає справжня екзотична казка. Ідеальний варіант для весільної подорожі. Родзинкою курорту вважається гора Ізабель де Торрес, звідки відкривається незабутня панорама на Пуерто-Плато.

Самана – найспокійніший курорт

Порівняно невідомий серед туристів курорт. Знаходиться він на північно-східному узбережжі країни. Первозданна природа: безлюдні пляжі, тропічні зарослі, височезні кокосові пальми – все це створює атмосферу безлюдного острову. Самана підійде тим, хто хоче втекти від галасливої метушні великого міста. Тут ви зможете усамітнитися і відчути повне єднання з природою. Туристи можуть насолодитися смачною кухнею в тихих затишних ресторанчиках, освіжитися коктейлем в місцевих барах або ж провести чудовий день у SPA.

Кап-Кана – наймолодший курорт 

Зовсім юний курорт Домініканської Республіки знаходиться в східній частині країни. Туристів радо зустрічають готелі високого рівня, більшість з яких відносяться до категорії «люкс». Курорт славиться своїми ресторанами зі смачною кухнею, бездоганним сервісом і морськими прогулянками на розкішних яхтах. Пляжі піщані. 


Ви можете просто прочитати цю статтю, а можете вже зараз замовляти у Туристичній Крамничці райський відпочинок на одному із описаних курортів.

0 коммент.: