По містах романтичної Європи

Подаруйте собі романтичний тур по найкрасивішим містам Європи. Пропонуємо 5-денний тур по містах Угорщини та Австрії.

Дати заїздів: 25.03.17, 29.04.17, 06.05.17, 24.06.17, 16.09.17, 28.10.17 

Тип туру
Автобусні тури
Дорослі
Від 5 421 грн.
Діти до 14 років
Від 5 421 грн.
Транспорт
Автобус
Маршрут
Мукачеве – Будапешт – Відень – Ческі-Крумлов – Прага – Кутна-Гора – Краків – Львів
Країни
Угорщина, Австрія, Польща
Місто виїзду
Мукачеве
Тривалість
5 днів

Програма туру

1 день. Мукачеве і Будапешт

Зустріч туристів у Мукачеве представником компанії біля автобуса на ж/д вокзалі. Посадка в комфортабельний автобус, перетин українсько-угорського кордону. (Орієнтовний час виїзду 07:00 ранку. Виїзджаючим з Києва пропонуємо бронювання квитків на поїзд №99).

Перша зупинка - Долина Красунь (15 євро дор./10 євро діти), де на вас чекає справжній угорський гуляш та дегустація вина (для дорослих).

Приїзд у Будапешт. Запрошуємо вас на екскурсію «Буда - архітектурний шедевр столиці». Будайськая фортеця - це окремий район старої Буди, що нагадує «місто в місті». За величними мурами знаходяться палац і замок, які колись були резиденціями угорських королів. Ви побачите старовинні будівлі з черепичними дахами, лабіринт вузьких вуличок, неприступний Рибальський бастіон і християнські храми. 

Вільний час. Рекомендуємо: «Будапешт в ілюмінації» (20 євро дор./15 євро діти). Прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського або солодкого напою для дітей. Дев'ять мостів через Дунай, набережна у святковій ілюмінації, Фортечна гора з королівським палацом - панорама, оголошена ЮНЕСКО частиною Всесвітньої культурної спадщини.

Приїзд в готель. Заселення. Ночівля.


2 день. Відень і Ческі-Крумлов

Сніданок. Виселення з готелю. 

Приїзд у серце Європи, столицю Австро-Угорської імперії - місто Відень. Пропонуємо оглядову екскурсію по Відню (15 євро дор./10 євро діти). Неповторне місто, де у всьому відчувається небувалий розмах імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, оточений садами і парками. Починається знайомством із зимовою резиденцією династії Габсбургів, прогулянкою по Віденській Рінгштрассе, оглядом пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші і собору Св. Стефана.

У вільний час ми рекомендуємо екскурсію або відвідати Скарбницю Габсбургів (25 євро дор./15 євро діти). Саме тут зберігаються безцінні предмети найвищого рангу: Священна Чаша Грааля, Спис Долі. Вони існують і зберігаються саме тут - у Скарбниці! А також рекомендуємо відвідати палац Шенбрунн (15 євро дор./10 євро діти + вхідний квиток у палац). Ця літня резиденція династії Габсбургів зачарує вас багатством, з одного боку, і витонченістю поєднання природи та архітектури, з іншого.

Приїзд в Чеський Крумлов. Поселення в готель. Ночівля.



3 день. Прага

Сніданок. 

Запрошуємо вас відвідати справжню перлину Чехії - Чеський Крумлов (15 євро дор./10 євро діти) - маленьке середньовічне містечко, розташоване в південній Чехії, вважається одним із найкрасивіших міст Європи. Також ви відвідаєте замок Чеський Крумлов, другий за розмірами після Празького Граду, який затишно розмістився на скелі над бурхливою річкою Влтавою. Також у нас буде можливість відвідати замок Глубока-над-Влтавою (додатково оплачується вхідний квиток) - один із найбільш відвідуваних пам'яток Чехії. Замок був заснований в XIII столітті. У ньому зберігається 36 000 картин, шпалери, меблі, посуд, зброя і багато інших цінних предметів мистецтва, які колись належали власникам замку. На території, прилеглій до фортеці, розташовані сади, заповідники і мисливські замки.

Приїзд у Прагу. Запрошуємо вас на оглядову екскурсію по Старому місту. Ви відчуєте таємничу атмосферу, відвідавши головну історичну площу Старого Міста. Від давньої порохової вежі пройдете дорогою королів, станете свідком параду апостолів на старовинному астрономічному годиннику, про рухомі фігурки курантів знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував! І тут же поруч гучна, вся в яскравих вітринах, Вацлавська площа

Поселення в готель. Ночівля.



4 день. Кутна-Гора і Краків

Сніданок. Виселення з готелю. 

Екскурсія по Празькому Граду (10 євро). Ви побачите знаменитий Страговський монастир, скарбницю Лоретта і прослідкуйте за зміною варти в Празькому Граді, відвідаєте кафедральний собор Святого Віта, Президентський палац і пройдете біля Золотої вулиці, загадаєте бажання на Карловому мосту!

Виїзд на екскурсію в Кутну Гору (10 євро + додатково оплачуються вхідні квитки). Чеське місто Кутна Гора сьогодні є одним із головних туристичних центрів країни. Кутна Гора, срібне місто, по праву отримало назву «скарбниця країни». Його багатство допомагало розвитку Чеського королівства. У всіх вулицях, будинках і костелах відчувається давня історія, насичена визначними подіями. Ви відвідаєте Собор Св. Варвари, Костніце, Монетний Двір.

Приїзд до Кракова. Ночівля.



5 день. Краків і Львів

Сніданок. Виселення з готелю. 

Оглядова пішохідна екскурсія по Кракову «Дорогою Королів». Ви побачите Старе Місто: прогуляєтеся по Королівській дорозі, побачите найстаріший в Центральній Європі Ягеллонський університет, Головний Ринок з вежею Ратуші, Маріацький костел (2 євро), Флоріанські Ворота, Барбакан і фрагменти оборонних стін міста.

Переїзд на кордон. Прибуття до Львова. Відправлення поїздом до Києва або ваше місто.

Для тих, хто виїжджає до Києва, пропонуємо бронювання квитків на поїзд №92 або №99.



Вартість туру

Вартість
Дор./діти до 18 р
Пакети додаткових екскурсій
Доплата за
одномісне розміщення
Базова вартість
210 євро
Без попередньої покупки факультативних екскурсій
80 євро
SPO: При купівлі пакета А
195 євро
Пакет А: при покупці 3 екскурсій (на вибір)
80 євро
SPO: При купівлі пакета В
185 євро
Пакет В: при покупці 5 екскурсій (на вибір)
80 євро

Оплата туру в гривні за курсом оператора.
Гарантовані місця в 2 або 3 ряду в автобусі: доплата 15 євро.
Місця в останньому ряду в автобусі: знижка 10 євро.
Вільне місце біля себе в автобусі: доплата 30 євро.

У вартість туру входить:
- проїзд автобусом по маршруту;
- проживання по маршруту в готелях категорії 3*;
- харчування - сніданки за програмою;
- оглядові екскурсії, вказані в програмі: Будапешт, Прага, Краків;
- супровід керівника групи по всьому маршруту.

У вартість туру не входить:
- факультативні екскурсії;
- консульський і візовий збір + послуга з оформлення пакету документів - 60 євро; для дітей до 18 років та пенсіонерів - 25 євро;
- вхідні квитки в екскурсійні об'єкти (церкви, собори, музеї і т.д.);
- проїзд 3 громадському транспорті;
- особисті витрати;
- туристам із Києва доступні послуги з купівлі ж/д квитків Київ-Мукачеве-Львів-Київ (від 700 грн. купе/550 грн. плацкарт). Ж/д квитки можна придбати самостійно. Завчасно уточніть у менеджера напрямку, на який потяг брати квиток.

0 коммент.: