4 столиці - Словаччина, Чеська Республіка, Австрія та Угорщина

4 столиці – такі різні і не схожі одна на одну, і від того ще більш привабливі і самодостатні. 4 серця абсолютно різних держав – познайомимося з ними наяву? Пропонуємо відвідати найпопулярніші столиці Європи – Будапешт, Відень, Прага, Братислава!

Усі дати виїзду: ✓ 15.03.2017 ✓ 12.04.2017 ✓ 10.05.2017

Тривалість – 10 днів, із них 8 ночей в готелях та 2 ночі у нічних потягах Укрзалізниці.

Харчування – сніданки.

Програма туру:

Дозвольте вам представити – Будапешт, душа Угорщини, «перлина» Європи і перша столиця, в яку ми потрапляємо. Вас покличуть за собою стародавні квартали в стилі бароко, розкішні театри і позеленілі верхівки старовинних палаців. Ви відчуєте дух імперії, побачивши стародавні укріплення Буди і розслабитеся, прогулюючись затишними вуличками Пешта.


Далі схилимося в реверансі перед найдавнішим містом Європи – Віднем. Серце Австрії зберігає безліч спогадів, починаючи з римської епохи. Сучасний Відень – це місто вальсів, галерей, музеїв і парків. Величні храми, резиденції вельмож, оперні зали і площі – назавжди заволодіють вашою душею.


Прага – столиця Богемії і найбільше місто Центральної Європи. Мости, собори і позолочені маківки церков, що відбиваються в водах Влтави не залишать вас байдужими. Зараз це сучасне і жваве місто, яке вразить своєю енергетикою, зачарує красою своїх скверів і закохає в себе остаточно і безнадійно.


Гостинна Братислава проведе вас своїми звивистими вуличками до центральної частини міста, зігріє своїм теплом і відкриє таємниці середньовіччя. Серце Словаччини прийме вас у свою родину, покаже Братиславський замок – твердиню і міць держави, відкриє двері францисканської церкви – величної і розкішної. Атмосфера однієї великої родини в кінці подорожі подарує спокій і нагадає про скору зустріч з близькими.


Віза – необхідно мати діючу візу Шенген; якщо немає діючої візи – треба відкривати Словацьку. 

Ціна – від 412 до 800 евро, в залежності від типу розміщення. Оплата в гривні по курсу.

В ціну включено:

- квитки на потяги в обидві сторони за маршрутом;
- проживання в готелях;
- сніданки в пакеті «Стандарт».

В ціну не включено:

- поліс медичного страхування;
- трансфер в/з аеропорту (за замовчуванням – їдемо громадським транспортом);
- сніданки в пакеті «Економ-Плюс»;
- віза, якщо немає; 
- сервісний збір; 
- проїзд в громадському транспорті;
- екскурсії та вхідні квитки в музеї, театри, галереї тощо. 

За детальною інформацією та програмою туру звертатись за тел. 096 207 57 72, 063 440 22 50.

Ознайомтесь також із груповим туром в Індію!

0 коммент.: