Огляд готелю Old Palace Resort Sahl Hasheesh 5*

Мрієте побачити зовсім інший Єгипет: затишний і усамітнений, ошатний і мальовничий? Тоді вам якнайкраще підійде район Сахль-Гашиш – такий собі Лазурний Берег серед єгипетської пустелі. Тут тільки найкращі краєвиди, найзатишніші ресторани, найкрасивіша набережна і найрозкішніші готелі. Ласкаво просимо в арабську казку – в готель, який посяде гідне місце в вашому особистому рейтингу - Old Palace Resort Sahl Hasheesh 5*. І сьогоднішній огляд буде присвячений саме йому.



Всього 20 хвилин від міжнародного аеропорту Хургади, і ви вже на місці. Готель відразу зустрічає гостей приємною прохолодою на рецепції – стандартна процедура заселення, і ось ви вже в своєму номері. 

Номери в Old Palace Resort світлі і просторі, оснащені всім необхідним для вашого комфортного відпочинку і приємного перебування в ньому. Але вам навряд чи захочеться проводити свою відпустку в номері, тому що за його дверима на вас чекає мальовнича територія і багата інфраструктура, а головне – унікальне Червоне море.



З нього і розпочнемо. Old Palace Resort розташований на першій лінії, на самому березі моря. Має власний піщаний пляж протяжністю в 200 метрів. Захід у море пологий, ідеально підійде для відпочинку з дітьми.


Позасмагати можна і біля одного з двох басейнів готелю. Сумувати в Old Palace Resort вам точно не доведеться. Набридне приймати сонячні ванни і купатися в морі чи басейні – розбавте свій відпочинок грою в водне поло, волейбол, більярд, дартс чи теніс. Команда запальних аніматорів завжди готова зробити ваше перебування в готелі веселішим. Для маленьких відвідувачів Old Palace Resort є дитячий майданчик і міні-клуб, де вони зможуть чудово провести свій час і відпочити від батьків ;-)





Відпочити не тільки душею, але й тілом також можна в Old Palace Resort – до послуг гостей розкішний СПА-салон і тренажерний зал.

Old Palace Resort працює по системі «Все включено». Гостей готелю радо зустрічає великий і затишний головний ресторан Al Kasr, де подаються страви інтернаціональної кухні. Також на території готелю працюють два ресторани аля-карт: італійський і бразильський. В кожному із 4 барів, що працюють в Old Palace Resort, ви зможете скоштувати алкогольні і безалкогольні напої, чай, каву, морозиво і легкі закуски протягом дня.




0 коммент.: