Груповий тур в Індію!

ПРОГРАМА ТУРУ

День 1

ПРИБУТТЯ В ДЕЛІ

Прибувши до столиці Індії - Нью-Делі, ви зустрічаєтесь із нашим представником у міжнародному аеропорту ім. Індіри Ганді. Трансфер у готель. Заселення з 14:00.

Вільний час для відпочинку.

Ніч у готелі Делі.


День 2

ДЕЛІ - ДЖАЙПУР

Сніданок у готелі. Виписка з готелю.

Оглядова екскурсія по Делі з російськомовним гідом.

Вас чекає екскурсія по основних визначних пам'яток Старого і Нового Делі. Вранці ви побуваєте в Джама Масджид - найбільшій мечеті Індії та архітектурному шедеврі мусульманської релігії. Потім ви проїдете біля стін Червоного Форту, величні укріплення якого зроблені з червоного пісковика. Форт колись був місцем правління монгольського імператора Шахджахана.

Продовжується екскурсія в Новому Делі. Ви проїдете по центральному проспекту міста і побачите Палац Президента та Будинок Парламенту. Зупинитесь біля Індійських Воріт - меморіальної арки індійським солдатам. Потім вас чекає візит до білосніжного храму з золотими куполами - сикхську гурудвару Бангла Сахіб. Вважається, що освячена вода з нього виліковує хвороби віруючих. Потім ви відвідаєте індуїстський храм Лакшмі-Нараяна, присвячений Вішну (Нараян), богу-хранителю всесвіту, і його дружині Лакшмі, богині процвітання. Потім вас чекає відвідування комплексу Кутб-Мінар, чудового зразка індо-ісламської архітектури, де ви побачите найвищий цегляний мінарет у світі, а також мечеть Кувват-уль-Іслам (міць ісламу), яка є найпершою мечеттю, побудованою на території Делі.

Потім - трансфер у Джайпур - столицю Раджастана, яку також називають «рожевим містом» через колір стін і будинків у старій частині міста. Вона складається з 9 квадратних кварталів, які символізують 9 підрозділів всесвіту згідно індійської космографії.

Ночівля в готелі.


День 3

ДЖАЙПУР

Сніданок у готелі.

Оглядова екскурсія по Джайпуру.

Ви відвідаєте Форт Амбер - фортецю-палац, що э одним із найбільш прекрасних зразків раджпутской архітектури Індії, який поєднав у собі раджпутську і могольську архітектуру.

Обід під час екскурсії.

Відвідування Міського палацу, частина якого, як і раніше, є резиденцією спадкоємців правителів Джайпуру. Ви відвідаєте ряд музеїв і побачите колекції королівських чоловічих костюмів, розшиті золотими нитками шалі і шовкові сарі, а також колекцію зброї та галерею традиційної Джайпурская мініатюри, написаної природними фарбами-мінералами на рисовому папері або на верблюжих кістках.

Також ви познайомитеся з древньою обсерваторією Джантар-Мантар, яка представляє собою величезний комплекс унікальних гігантських кам'яних споруд-приладів, які використовуються для передбачення погоди, періодичності затемнень, визначення часу, а також для визначення відстаней до різних небесних світил і складання гороскопів. Саме тут знаходяться найбільший діючий сонячний годинник у світі Самрат Янтра (27 м).

Зупинка біля Палацу Вітрів, який був побудований для жінок королівської сім'ї, з його вікон дами, не боячись бути побаченими, могли спостерігати за святковими процесіями і життям міста.

Ввечері відвідування церемонії Аарті в храмі Лакшмі-Нараяна - індуїстському храмі зі сліпуче білого мармуру, що був побудований відомою родиною промисловців і меценатів Бірла в 1988 році.

Повернення в готель.

Ніч у готелі.


День 4

ДЖАЙПУР - АГРА

Сніданок у готелі. Виписка з готелю.
 
Виїзд із готелю і трансфер до Агри (через Абанері і Фатехпур Сікрі).

По дорозі ви заїдете в Абанері, щоб побачити унікальну будову, яку можна зустріти тільки в Індії. Колодязь Чанд Баорі - це вражаюча архітектурна споруда, глибокий і широкий колодязь, «одягнений» у кам'яні стіни з каскадом із 3500 ступенів, що створюють по краях колодязя мереживний ступінчастий візерунок. На краю колодязя також знаходиться палац-храм.

Потім ви відвідаєте Фатехпур Сікрі - «місто-привид», покинуту столицю великого монгольського імператора Акбара, який побудував це місто на честь суфійського святого Саліма Чішті, який передбачив йому народження довгоочікуваних синів. Місто було столицею імперії Великих Моголів протягом 15 років (1570-1586), його залишили через брак води. Спорожнілий, але прекрасно збережений палацовий комплекс в Фатехпур Сікрі, є перлиною могольской архітектури.

Продовження дороги до Агри - місто Тадж Махалу.

Увечері ви зможете відвідати ремісників, які займаються інкрустаціями з мармуру, познайомитися з готовими виробами, придбати сувеніри. Крім виробів з мармуру, Агра також славиться виробами зі шкіри, розшитими тканинами і традиційними туфлями «Джутта».

Ніч в Агрі.


День 5

АГРА
 
Сніданок у готелі. 

Оглядова екскурсія по Агра з російськомовним гідом.
 
Відвідайте чудовий Тадж Махал на сході сонця - архітектурне втілення любові імператора Шах Джахана до його дружини Арджуманд Бано.

Пізніше ви відвідаєте величний Форт Агри, побудований імператором Акбаром з червоного пісковика, за потужними фортечними стінами якого знаходяться палаци, зали для аудієнцій, приватні покої, мечеті і сади.

Відвідування усипальниці Ітмад-ід-Даул, де вперше була застосована складна робота по інкрустації мармуру - «П'єтра дура».

Повернення в готель. Ніч в готелі.


День 6

АГРА - ДЕЛІ - КАДЖУРАХО

Сніданок у готелі. Виписка з готелю.
 
Трансфер і посадка на поїзд-експрес в Джанси. Після прибуття зустріч.

Трансфер в Орчха, середньовічне місто біля річки, відоме своїми храмами і палацами. Всередині старовинного форту ви відвідаєте стародавні палаци, такі як Джахангир Махал, палац, зведений для імператора Джахангира, прекрасний зразок індо-іранської архітектури 17 століття, і Радж Махал, з барвистими розписами, присвяченими богу Вішну на стінах всередині. Також відвідаєте відомі храми району - Рам Раджа, Чатурбхудж і Лакшмінараянан. Ви також побачите королівські усипальні Чхатрі.

Продовження трансферу в Каджурахо - світову спадщину зі списку ЮНЕСКО, відому своїми еротичними скульптурами.

Прибуття в Каджурахо, реєстрація, відпочинок і ніч у готелі.


День 7

КАДЖУРАХО - ДЕЛІ

Ранній сніданок. Виписка з готелю.
 
Відвідування храмового комплексу Каджурахо, чиї стіни покриті складним різьбленням і скульптурою, художники якої, можливо, знайшли своє натхнення в стародавньому трактаті Камасутра.

Західна група храмів включає найбільш знамениті храми Каджурахо - Лакшмана, Вараха, Кандарья Махадев, Деві Джагадамба. Східна група храмів - тут знаходяться джайнські та індуїстські храми. Найцікавіші - храм Паршванатх, з вишуканими скульптурами на теми повсякденного життя, тут же і наймолодший храм комплексу - столітній Шантінатх.

Після екскурсії - трансфер на залізничну станцію Джанси і посадка на поїзд-експрес до Делі. Прибуття в Делі, зустріч і трансфер в аеропорт для відбуття.



ВАРТІСТЬ ТУРУ ЗА 1 ЛЮДИНУ


Готель

DBL

5*

$490

4*

$390

3*

$375


*Ціни дійсні до 15.04.2017


У вартість включено:

Додатково оплачується:

- Розміщення в готелях на основі ½ DBL / TWIN (6 ночей)
- Харчування - сніданок
- Допомога російськомовного представника в міжнародному аеропорту Делі при прибутті та відбутті
- Російськомовний тур-менеджер у головному офісі на зв'язку 24 години
- Послуги супроводжуючого російськомовного гіда
- Транспорт з кондиціонером та водієм для всіх переїздів та екскурсій
- Квитки на потяги Агра-Джанси і Джанси-Делі, вагон з кондиціонером


- Міжнародний авіапереліт від 500 USD
- Вартість візи 65 USD на особу
- Медична страховка 1 USD на особу в день
- Витрати персонального характеру
- Будь-які інші послуги, не згадані у включених
- Плата за вхідні квитки (85 USD)



ОТЕЛИ ПО ПРОГРАММЕ:

Рівень готелів
ДЕЛІ
ДЖАЙПУР
АГРА
КАДЖУРАХО

5*

Country Inn Suite
Holiday Inn Jaipur City Centre
Clark Shiraz
Hotel Radisson

4*

Hotel Pluto's
Hotel Libra
Taj Vilas
Hotel Clarks

3*

SAM Hotel
Whispering Palms
Atulya Taj
Hotel Clarks


0 коммент.: