Огляд готелю Dusit Thani Maldives

Мальдівські острови – це справжній райський куточок. Місце, де зупиняється час, де можна милуватися найкрасивішим у світі заходом сонця, найблакитнішим океаном і найбілішим піском. Відпочинок на Мальдівах просто ідеально підійде для романтичної відпустки або весільної подорожі. Здається, ніби ці острови були створені природою для всіх закоханих, адже тільки тут сімейні пари з великим «шлюбним» стажем знову розпалюють іскру своїх почуттів, а молодята закохуються один в одного ще сильніше.


Розкішний курорт пропонує розміщення туристів у не менш розкішних готелях. Серед них можна виділити готель Dusit Thani Maldives на острові Мудхдху. Всього 35 хвилин польоту на гідролітаку від аеропорту Мале – і ви опиняєтесь в оточенні пишної тропічної зелені, на березі дивовижного піщаного пляжу. Попереду лише безкрайній океан, здається, що це місце – справжній край світу. Цей готель обирають не тільки закохані пари, а й любителі дайвінгу і снорклінгу, завдяки «домашньому» рифу. В водах лагуни повно яскравих тропічних рибок і морських черепах, а інколи можна побачити і зграю дельфінів. Любите полоскотати собі нерви? Тоді вам варто відвідати лагуну Dusit Thani в період з липня по листопад – саме в цей час можна спостерігати китових акул и морських дияволів. 


На території готелю Dusit Thani 100 комфортабельних віл, в інтер’єрі яких панує атмосфера розкоші і затишку. Кожна деталь підкреслює ексклюзивність і екзотичність курорту. Більшість віл має вихід до персонального басейну і кожна з них дивує надзвичайними краєвидами за вікном. 


Гості готелю Dusit Thani можуть насолодитися спокійним відпочинком на березі океану або позасмагати біля басейну. Також до ваших послуг СПА-центр, тренажерний зал, дитяча ігрова площадка та тенісні корти. 


На території Dusit Thani працює три ресторани і два бари. В ресторані Market можна скуштувати інтернаціональні страви, працює по системі «шведський стіл». Ресторан відкритий на сніданок, обід і вечерю. Рибний ресторан Sea Grill пропонує страви з морепродуктів. Розташований він на пляжі і має просто дивовижний вид на океан. У ресторані Benjarong вам запропонують екзотичні страви тайської кухні. Розташований він просто на сваях над водою і заворожує чудовими пейзажами, а особливо – заходом сонця. 


Освіжитися напоями, а також підкріпитися легкими закусками, кавою та чаєм гості зможуть в одному із двох барів – Sala Bar і Sand Bar.


Читайте також: 

Огляд готелю Desert Rose Resort.
Огляд готелю Hilton Hurghada Long Beach Resort.
Огляд готелю Club Salima HV-1.

0 коммент.: