Чотири купальні в Угорщині отримали міжнародне визнання

Міжнародне визнання "ЄвроСПА" отримали чотири угорських купальні: термальні спа і оздоровчий центр в Бюкфюрдо, спа і відкритий басейн в Жорі, термальне озеро і відповідний готель у Хевізе і термальні басейни і купальні Сечені в Будапешті.

Створена за ініціативою Європейської асоціації курортів (ESPA) сертифікація призначена для забезпечення прозорості серед європейських курортів, сприяє здоровій конкуренції між ними, що полегшує вибір споживача, забезпечує безпеку і підвищує якість купальних послуг відповідно до рівня професійних стандартів.

Експерти з незалежного комітету провели ряд встановлених асоціацією випробувань зон для купання, з належною ретельністю обстежили прилеглу територію, оцінили технічний стан і якість додаткових до спа оздоровчих послуг та послуг громадського харчування.

Термальне спа і оздоровчий центр в Бюкфюрдо, що володіє цілющими водами з унікальним складом, в цьому році відзначає своє 55-річчя. Він має високу репутацію, неодноразово відзначений нагородами "ЄВРОСПА" за якість послуг і безперервний розвиток і вдосконалення, високо оцінюється гостями і на міжнародному ринку термальних курортів.

Купальні Сечені в цьому році стали першими в рейтингу "ЄВРОСПА" серед Будапештських спа-центрів в категорії "Термальні спа". Термальні купальні Сечені, побудовані в 1909-1913годах в класичному стилі, є одними з найбільших в Європі. Вода для купалень надходить з другої по глибині свердловини Будапешта - тисяча двісті сорок шість метрів, досягаючи температури 76 градусів Цельсія на поверхні. Щорічно купальні "Сечені" відвідують більше 1,5 млн.гостей. У реконструкцію купалень, як історичної пам'ятки, з 2010 року вкладено близько 5 млрд.форінтів.

Одними з найпопулярніших в Північній Угорщині є купальні і спа Жорі. Популярність обумовлена ​​безперервним розвитком комплексу. На початку 2017 року введено в експлуатацію "басейн з пригодами", 5 серпня цього року планується відкриття гігантського аквапарку і нового відкритого басейну.

Природне термальне озеро з біологічно активною водою в Хевізі не має аналогів в світі. Протягом тисяч років цілюще озеро з 38-ми метрової глибини живлять джерела гарячої і холодної води з печер, багатих на корисні мінералами. Потік цілющої води 410 літрів в секунду повністю змінює воду в озері протягом трьох днів.

0 коммент.: