Насолоджуйтеся чудовим сервісом в Sultan Gardens Resort


Сьогодні ми пропонуємо відволіктися на невелику екскурсію прекрасним 5* готелем в Шарм-ель-Шейху. Sultan Gardens Resort 5* - лідер продажів, а завдяки своїм схвальним відгукам від туристів має високий рейтинг.

П'ятизірковий курортний готель має власний піщаний пляж з понтонами. До послуг гостей також 5 прісноводних басейнів з панорамним видом на острів Тиран. Тут кожному знайдеться комфортне і затишне місце для відпочинку. Ще одна фішка готелю - в одному з басейнів, призначених тільки для дорослих, облаштована гідромасажна ванна і бар у басейні.



У курортному готелі Sultan Gardens працюють 5 ресторанів, в яких подають вишукану італійську кухню, страви з місцевим колоритом, а також частування інтернаціональної кухні. Тут для гостей влаштовують кулінарні шоу в ресторані індійської кухні House of Spice. Страви зі свіжих морепродуктів туристам запропонують на терасі ресторану Sea Food Market на самому березі моря унікального Червоного моря.


Також до ваших послуг працює лаундж-бар з 2 великими телевізорами і цілодобова кав'ярня з кафе-морозивом. У барі Shallal протягом усього дня подають свіжовичавлені соки і закуски.

Ви можете замовити масажні процедури в спа-салоні готелю Sultan або відпочити на дерев'яному шезлонгу біля басейну, поки дітлахи весело проводять час на водній гірці або на дитячому майданчику, чи розважаються в дитячому клубі.

Варто відмітити і зручне розташування готелю. Sultan Gardens знаходиться в 6 км від площі Сохо і в 8 км від бухти Наама-Бей. Відстань від готелю до аеропорту Шарм-ель-Шейха складає 6 км. Трансфер від / до аеропорту надається за додаткову плату.

Розташування цього комплексу - одне з кращих в Шарм-ель-Шейху! Гості задоволені їм більше, ніж розташуванням інших варіантів в цьому районі.

Sultan Gardens Resort - це найкраще співвідношення ціни і якості в Шарм-ель-Шейху! У порівнянні з іншими готелями в цьому курортному місті, гості отримують більше за ті ж гроші.


0 коммент.: