Відпочинок в Єгипті: всі тонкощі і переваги


Єгипет - дивовижна країна, в якій бідний ландшафт з лишком компенсується унікальною красою і багатством Червоного моря. Щорічно цю країну відвідують мільйони туристів з усього світу, що зовсім не дивно, адже ціни на відпочинок в Єгипті демократичні, в порівнянні з морськими європейськими курортами. При цьому ви отримуєте чудовий сервіс, цікаві екскурсії, дивовижної краси море і яскраве сонце круглий рік. А ще країна фараонів відома своїми готелями з розкішними великими територіями і, звичайно ж, системою "Все включено" - все це робить ваш відпочинок максимально комфортним і безтурботним.

Відпочинок в Єгипті - спекотне літо круглий рік

В який би сезон ви не планували відпочинок в Єгипті, погода не підведе. Клімат в країні тропічний, а середня температура повітря становить 20 градусів. У цій країні найбільше в світі сонячних днів, а море прогрівається мінімум до 24 градусів (і це взимку) - ну просто ідеальні умови для відпочинку.

Поки інші європейські курорти закриті для туристів (в зимову пору року), Єгипет гостинно збирає на своїх пляжах всіх любителів поніжитися на сонечку і помилуватися незабутньою флорою і фауною Червоного моря.

Влітку на курорті температура може перевищувати 40 градусів. Однак ця спека зовсім не виснажлива: відчувати себе комфортно допомагають численні басейни, море, прохолодні напої, тінисті альтанки на території готелів, прохолода лобі і номери з кондиціонерами.
Осінь і весна - оптимальний варіант для відпочинку: повітря прогріте, а море, як парне молоко. Однак навесні можуть відчуватися перепади по температурі: вранці і вечорами вам знадобиться легка курточка. Взимку вартість турів в Єгипет рекордно низька (крім новорічних і різдвяних свят). Однак не варто боятися відпочинку на курорті в цю пору року. Зимовий Єгипет має безліч переваг: менше туристів, більш комфортна температура для тих, хто не переносить спеку, легше переносити тривалі екскурсії. Але є й невеликий мінус - сезон вітрів, пік яких припадає на січень-лютий. Однак від них легко сховатися в затишних невеликих бухтах Шарм-ель-Шейха і Макаді Бей.

Кращі курорти Єгипту

Найбільш відвідуваний курорт - Шарм-ель-Шейх. Тут зосереджені одні з найкращих готелів, що працюють за системою Все включено і роблять відпочинок в Єгипті незабутнім. Але привертає цей курорт не цим. Сюди з'їжджаються всі любителі дайвінгу та снорклінга - живі коралові рифи зачаровують своєю красою, а в Шармі вони просто унікальні і навіть складають конкуренцію Мальдивам.

Хургада славиться великим вибором сучасних комфортабельних готелів, прекрасними піщаними пляжами і спокійним променадом. Це місце ідеально підійде для сімейного відпочинку з дітьми.

Бухта Макаді Бей - порівняно молодий курорт, він славиться своїми готелями з розвиненою інфраструктурою. До речі, саме в Макаді Бей є готель, де передбачено розміщення лише для дорослих. 

Недалеко від нього знаходиться Сома Бей, де розташовані нові готелі, так як курорт забудовується лише з середини 90-х років. Зверніть увагу, за територією готелів немає "цивілізації" або променаду. Однак все це компенсується розвинутою інфраструктурою всередині готелів.

У Табу їдуть туристи, які хочуть відвідати Йорданію або Ізраїль. А Сафага приваблює своїми унікальними кораловими рифами. З цією ж метою любителі дайвінгу приїжджають в Марса-Алам. Цей курорт розташований в 300 км від Хургади, а трансфер займає більше 3 годин.

Дахаб - дивовижний, самобутній курорт, який "виріс" на місці села бедуїнів.

Любителі розкішного відпочинку в Єгипті, ціни на який можуть конкурувати з елітними курортами світу, вибирають Сахл-Хашиш і Ель-Гуну. У Сахл-Хашиш розташовані найкращі готелі з бездоганним сервісом, а променад і набережна зі співаючими фонтанами не залишать байдужими навіть найвибагливіших туристів. Ель-Гуна - єгипетська Венеція - рукотворний курорт, створений багатим шейхом після його відвідин цього італійського містечка.


Як бачите, Єгипет дуже різноманітний і зможе задовольнити побажання по відпочинку будь-якого туриста!

1 комментарий:

  1. я не міг би закрити свій перший дім без пана Бенджаміна Лі! Бенджамін та його команда пішли мені за цією угодою. він з легкістю впорався з моїм дуже жорстким поворотом і завжди був мені доступний, коли у мене були запитання (і в мене було багато), навіть коли він був далеко від офісу, що я дуже вдячний! він зі своєю командою впорався з багато продавців в останню хвилину і невтомно працював, щоб переконатись, що я можу закрити до закінчення терміну моєї оренди (і моєї допомоги на перший внесок). Містер Бенджамін - надзвичайно обізнаний кредитний офіцер, ввічливий і терплячий. Я пройшов кілька пропозицій щодо нерухомості до моєї остаточної покупки, і Бенджамін був там, щоб допомогти з кожною з них, часто координуючись із моїм агентом за лаштунками. я відчував підтримку протягом усього процесу. завдяки Бенджаміну та невтомним зусиллям його команди, я тепер пишаюся власником будинку! я закликав би вас розглянути питання про відпуск Бенджаміна Бріеля для будь-якої позики. пан, Бенджамін Лі контактна інформація. через WhatsApp + 1-989-394-3740 електронною поштою - 247officedept@gmail.com

    ОтветитьУдалить