Огляд готелю Villa Biljana, Чорногорія



Тихе, припорошене історичним пилом і овіяне старовинними легендами містечко Будва – найпопулярніше курортне місто Чорногорії. Його вже давно облюбували туристи з усього світу: теплі води Адріатичного моря, чудові пляжі, історична цінність і розвинена інфраструктура – тут буде добре відпочивати як сім’ями, так і веселими молодіжними компаніями. А один із найкращих готелів Будви - Villa Biljana. Сьогодні наш огляд присвячений саме йому.

Готель має чудове розташування – всього в 15 хвилинах від історичної частини міста Будва і в 21 км від аеропорту. Місце просто ідеально підійде для тихого, спокійного і затишного сімейного відпочинку. На віллі панує атмосфера приємного домашнього затишку і добросердечної гостинності. 

Білжана представляє собою невелику красиву віллу в тихій частині міста, що складається з декількох номерів. Комфортні номери з побутовою технікою і кондиціонерами, кабельним телебаченням і безкоштовним Wi-Fi, обладнані міні-кухнями. З балконів відкривається прекрасний вид на паркову зону. У номерах проводять щоденне прибирання зі зміною рушників.

Гостям пропонується тільки сніданок, але поблизу готелю знаходяться ресторани, бари і затишні кафе, а також супермаркети, де можна придбати продукти для самостійного приготування. Власники домашніх тварин можуть зупинятися на віллі з улюбленими вихованцями.

Міський пляж «Словенска Плажа» з піщано-гальковим покриттям розташований в 7 хвилинах від Biljana Villa і обладнаний всім необхідним для пляжного відпочинку і занять водними видами спорту. Любителі розваг можуть поєднувати комфорт і затишок проживання на віллі і перебування на пляжі, з оглядом визначних пам'яток і прогулянками по вечірньому місту з дискотеками і нічними клубами.

Читайте також:
Огляд готелю Old Palace Resort Sahl Hasheesh 5*
































0 коммент.: