Огляд готелю Grand Park Lara, Туреччина

Вибір готелю – справа не легка. Адже від сервісу, харчування, інфраструктури і загальної атмосфери в ньому залежить такий очікуваний і бажаний відпочинок. Туристична агенція Туристична Крамничка допомагає вам зробити правильний вибір. І сьогодні ми пропонуємо ознайомитися з оглядом турецького готелю Grand Park Lara. 


Відчуйте себе як дома – розкішний та комфортабельний готель Grand Park Lara гостинно запрошує вас відпочити на березі Середземного моря в перлині Анталії районі  Лара. Цей готель славиться прекрасним розташуванням, відмінним сервісом та мальовничою природою. А весела команда аніматорів не дасть вам засидітися на місці!

Готель знаходиться всього в 16 кілометрах від міжнародного аеропорту Анталії і в 20 кілометрах від центру міста. На території готелю до послуг гостей є безкоштовна парковка.
Grand Park Lara розташований в безпосередній близькості для власного піщаного пляжу – всього в 200 метрах від моря. Працює за системою «Все включено».


Комфорт і затишок – такими є основні характеристики Grand Park Lara. Прекрасна інфраструктура готелю дозволяє гостям обрати свій варіант відпочинку: хтось залюбки засмагає і плаває в одному з двох відкритих басейнів, а хтось дихає свіжим морським повітрям. Лежаки і рушники готель надає своїм гостям безкоштовно.

Є де поплавати і маленьким гостям Grand Park Lara: для малечі є окремий дитячий басейн.
Для любителів активіті в Grand Park Lara працює фітнес-зал, також можна пограти в більярд чи дартс. А розслабитися ви зможете в традиційній турецькій бані чи СПА-салоні.



Після насиченого дня: розваг, купання в морі і сонячних ванн так хочеться відпочити від відпочинкуJ В комфортабельному та сучасному номері, оснащеному кондиціонером, ви відновите свої сили. Для зберігання особистих і цінних речей в номері є сейф. З вікна номерів відкривається прекрасний краєвид на місто, мальовничу територію готелю чи море. 



Ну і, звичайно ж, інформація про харчування в Grand Park Lara. Щодня в головному ресторані для гостей готелю сервірують сніданок, обід і вечерю в форматі «шведський стіл» зі страв турецької та інтернаціональної кухні. Протягом дня гості можуть підкріпитися снеками, морозивом, кавою та чаєм, смачною випічкою, алкогольними та безалкогольними напоями в барах на території Grand Park Lara.

В  ресторанні Peppermint подаються італійські, рибні страви та блюда на грилі – потребує попереднього резервування столика.  


0 коммент.: